Vores kunder

DU ER I GODT SELSKAB

Vores kunder kommer i alle størrelser, i forskellige brancher og i hele Norden.

Fælles for vores kunder er, at de viser os tillid og vender tilbage år efter år. Det er faktisk meget sjældent, at en kunde vælger at ikke komme tilbage til os. Vi forsøger altid at gøre det der lille ekstra for at hjælpe vores kunder med at være mere succesfuld ved at vælge de rigtige produkter og optimere eksponeringen. Der vinder vi begge på. At vi også har de produkter kunderne efterspørger på lager og klar til at blive leveret hurtigt, gør os til det oplagte valg.

... VÆLGER OS ÅR EFTER ÅR


PERSONLIG SERVICE
Kunden får en dedikeret kontakt person, der giver konkrete tips om, hvilke produkter der passer bedst til kundens forretning.

HURTIG LEVERING
Med et stort lager kan vi sikre, at vores kunder altid får hurtige leverancer. Med velfyldte hylder har vores kunder altid produkter at sælge.

KUNDE TILPASNING
Med VORES egen kunstner i holdet og direkte kontakt med producenterne kan vi tilbyde enestående kunde tilpasninger, hvor kun fantasien sætter grænsen.

ALTID I FREMTIDEN
Vi bruger meget tid og ressourcer til at udvikle nye spændende souvenirprodukter. Dette sikrer, at vores kunder igen kan tilbyde deres kunder nye produkter fra år til år.


TYPISKE KUNDER

DETAIL HANDEL
Vi har mange købmænd blandt vores kunder, der vælger et mindre udvalg med fokus på vores bløde dyr og magneter.


HOTEL
Hoteller med mange forretningsrejsende er en stærk kundegruppe primært på vores vareprodukter, men nogle hoteller har også valgt at lave egne artikler med hotellets eget mærke eller maskot.


MUSEUM
Vi samarbejder med alle slags museer, der vælger dele af vores soriment, der passer til temaet for museet. Et eksempel kan være Viking Museum, hvor vi har en bred vifte af vareprodukter.


TURIST
Her finder vi alle former for aktiviteter fra turistbureauer til caféer.


REDERIER
For de rederier vi arbejder med, har vi et nære samarbejde, hvor vi arbejder sammen om at skabe et område, der er værdsat af forbrugeren og også fungerer godt for personalet.


BOUTIQUER & PRESENTSHOPPAR
Vi lægger stor vægt ved at hele vores sortiment skal væra af høj kvalitet. Vi arbejder også aktivt på at udvide vores high end-sortiment, hvor vi er meget stærke i dag på porcelæn, bløde dyr og håndmalede figurer. Dette produktsortiment er værdsat af vores kunder, der driver butikker og gavebutikker.

FORLYSTELSESPARKER
For forlystelsesparker producerer vi en bred vifte af skræddersyet produkter. Produkter baseret på forlystelsesparkens grafiske udtryk, anerkendelsesfaktorer og profil.


REJSECENTRE OG LUFTHAVNE
Her samarbejder vi med flere forskellige aktører og tilbyder helhedsløsninger. Her har vi en meget høj omsætningshastighed på vores varer og tilbyder en høj tilstedeværelse, hvor vi placerer sortiment der passer til butikken og butikkens størelsen, bestiller og plukker varer.


TURISTBUEAU / KONTAKTCENTRENE
Her arbejder vi hovedsagelig med lokale produkter, og de tilfælde, de ikke allerede er i vores sortiment, kan kunden med vores hjælp skabe deres egne lokale souvenirs.


CAMPING FACILITETER
Vi arbejder med alt fra stand-alone campingpladser til større kæder. Her varierer sortimentet af varer for at passe til campingmålgruppen.

Der er ingen produkter, der matcher de valgte kriterier