Din design

header2400_barra2

Nordic Souvenir har over 30 års erfaring i egen produktion af souvenirs fra Asien.
Derudover har vi over 70 års erfaring med at udvikle salgs tilpassede produkter.
Sammen med vores søsterselskab Profilservice.se har vi stor ekspertise og lang erfaring med at skabe salgsprodukter med eget design. Vi har en veludviklet organisation, der tager sig af produktionen af nettop ​​dit unikke produkt, fra produktvalg til design, korrekturlæsning, fabrikskontakt og levering. Vi vil gerne hjælpe din virksomhed, din klub eller din destination at let oh enkelt skabe dine egne unikke produkter.

SÅDAN GÅR DET TIL

I denne mappe finder du mange forskellige produkter. Produkterne på den blå del er produkter, som vi har i vores lagerbeholdning og som har vist sig at sælge godt gennem årene ”over disk”


Når du har besluttet, hvilke produkter du synes passer til din virksomhed, bestiller du hos din sælger eller direkte til vores orderteam.
Sælgeren kontakter i sin tur vores Custom Design Order Team, som kun arbejder med design af produkter. De er ansat hos Profilservice.se og arbejder udelukkende med at forvalte kundedesign i koncernens to virksomheder.


Ordregruppen vil du komme i kontakt med når det gælder skitser og godkendelse af korrektur. Sammen ser i derefter på designet af de produkter du har valgt. Hvis du har brug for grafisk materiale, skitser eller nye motiver, har vi både en kunstner og en AD, der er knyttet til holdet. Kunstprojekter tilbydes separat.


Når du har besluttet dig for en design og godkende en digital skitse til til orderteamet som videresender bestillingen til fabrikken som bearbejder bestillingen.


I enkelte tilfælde må du også godkende et fotoprøve. Dette sker primært for produkter, der er vanskelige at illustrere på en skitse.


Vi har fabrikker over hele verden, hvorfor leveringstiderne varierer meget. Vi anbefaler derfor, at du har et helårsperspektiv fra idé til butik. Ofte går det meget hurtigere, og du kan få en del varer så snart som 2 uger efter godkendt korrektur. Men tiden er en vigtig parameter i fremstillingen af ​​produkter af høj kvalitet.


Hvis du ønsker at få varerne hurtigere, løser vi det normalt med fragtfly, hvilket betyder en lidt højere pris.

Der er ingen produkter, der matcher de valgte kriterier